Childhome Tipi Tent Grijs Wit Zigzag

Item No. 38863202
Childhome Tipi Tent Doet je kleine spruit niets liever dan kampen bouwen? Dan gaat hij of zij deze Tipi tent van Childhome ook geweldig vinden. De tent zorgt voor een speelse toets in de kamer. De fantasie van kinderen is eindeloos. Gebruik de tent om indiaantje te spelen, maak er een gezellig
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 79,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Childhome Tipi Tent

Doet je kleine spruit niets liever dan kampen bouwen? Dan gaat hij of zij deze Tipi tent van Childhome ook geweldig vinden. De tent zorgt voor een speelse toets in de kamer. De fantasie van kinderen is eindeloos. Gebruik de tent om indiaantje te spelen, maak er een gezellig snoezelplekje van of voor de echte avonturiers kan je je kindje laten kamperen in de woonkamer. De tent is gemaakt van stevige canvasstof, heeft houten poten, is super eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Bij de tent wordt ook een opberghoes geleverd. Zo kan je de indianententna gebruik netjes opbergen of zoals de echte indianen doen: afbreken, meenemen naar een andere locatie en ze daar weer netjes terug opzetten.

  • Tipiindianentent
  • Afmetingen: 143 x 135 x 135 cm
  • Materiaal: Canvas en hout
  • Onderhoud: Reinigen met een vochtige doek

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kleine kinderen nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

Specifications
Merk CHILDHOME
Kleur Grijs
Leveranciersnummer TIPZIG
    Loading
    Loading