Cybex Autostoel Solution Z I-fix - Deep Black 2020

Item No. A00082253
Vervoer ook je oudere kind nog veilig en comfortabel met deze Cybex Solution Z i-Fix. Deze autostoel groeit volledig mee met je kind, zowel in de hoogte als in de breedte, en is zo geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De Solution Z kan geïnstalleerd worden in de wagen met ISOFIX, waarna je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 239,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vervoer ook je oudere kind nog veilig en comfortabel met deze Cybex Solution Z i-Fix. Deze autostoel groeit volledig mee met je kind, zowel in de hoogte als in de breedte, en is zo geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De Solution Z kan geïnstalleerd worden in de wagen met ISOFIX, waarna je kind wordt vastgeklikt met de veiligheidsgordel van de auto. De gepatenteerde verstelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofdje naar voren valt tijdens het slapen en zorgt er tevens voor dat het hoofd beter beschermd is bij een aanrijding.

De Solution Z I-fix heeft een ademende, comfortabele bekleding. Deze stof is wasmachinebestendig op 30°. Het geïntegreerd luchtventilatiesysteem onder de stof zorgt ook op warme dagen voor een aangename zittemperatuur.
.

  • Geschikt vanaf ca. 3 tot 12 jaar (100 - 150cm)
  • Hoofd- en schouderbeschermers groeien met het kind mee (12 standen)
  • Linear Side Impact Protection (absorbeert zijdelingse schokken)
  • Installatie met ISOFIX
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm UN R129/03
Specifications
Merk CYBEX
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 520002390
Omschrijving 2 Deep Black 2020
Description Cybex Autostoel Solution Z I-fix - Deep Black 2020
    Loading
    Loading