Cybex Priam Draagmand - Midnight Blue Plus

Item No. A00185223
Maak je Cybex Priam 2022 kinderwagencompleet met de Priam Lux draagmand 2022. Voor een heerlijke wandeling, eenbezoekje aan familie, of een dagje naar de stad, je kindje ligt altijdcomfortabel en ruim in deze Cybex draagmand.   Je zet de draagmand met één klikvast op het Cybex Priam frame of je kan
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 399,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maak je Cybex Priam 2022 kinderwagencompleet met de Priam Lux draagmand 2022. Voor een heerlijke wandeling, eenbezoekje aan familie, of een dagje naar de stad, je kindje ligt altijdcomfortabel en ruim in deze Cybex draagmand.

 

Je zet de draagmand met één klikvast op het Cybex Priam frame of je kan de mand ook los gebruiken alsreiswiegje. De draagmand staat een stukje hoger tegenover het vorige model doordatze de adapters van het autostoeltje gebruiken om de draagmand op het frame teklikken.

 

De draagmand is voorzien van eenoptimale dubbele ventilatie. Aan het hoofdeinde en in de zonnekap zit eenraampje met gaas om je kindje naar buiten te laten kijken. Eenmaal geopendis er een opbergvakje voor het opbergen van het panoramaraam. Ook de bodemplaatkreeg en vernieuwing naar ventilatie.  

 

De zachte schuimmatras biedtmaximaal comfort en een gezonde omgeving voor je baby.

 

Binnen de keuze van stofferingheb je twee mogelijkheden. Plus-stoffen zijn de meer robuuste, dubbelgewevenstoffen en heeft een unieke melange look. Standaardstoffen zijn eenkleurige,zachte stoffen.

 

Inclusief regenbekleding voor dedraagmand.

 • Geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden
 • Grote ventilatie aan hoofdeinde en zonnekap
 • Inclusief ademend traagschuim matras
 • Draagbeugel in de zonnekap
 • Eenvoudig vast te klikken op je Cybex Priam frame 2022 (apart verkrijgbaar)
 • Binnenbekleding 100% katoen
 • Afmetingen: 87.5 x 48 x 60 cm
 • Gewicht: 4,9 kg
Specifications
Merk CYBEX
Kleur Blauw
Omschrijving 2 Midnight Blue Plus
Description Cybex Priam Draagmand - Midnight Blue Plus
  Loading
  Loading