De Kolonisten van Catan Junior - Spel

Item No. 38627187
De Kolonisten van Catan Junior is de piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar kastelen en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Kolonisten van Catan Junior is de piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden.
Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar kastelen en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. De zwarte piraat kan echter grondig roet in het eten gooien. Gelukkig kun je regelmatig de hulp van Coco, de papegaai inroepen! Jij wint het spel als je al jouw kastelen hebt gebouwd.
Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren biedt ook voldoende uitdagingen om volwassenen te boeien!
  • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  • 3-4 spelers
  • +- 30 minuten
  • 999 games
Specifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 999KOL23B
    Loading
    Loading