De Kolonisten van Catan Piraten & ontdekkers - Uitbreiding spel

Item No. 37721008
Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel De Kolonisten van Catan van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 34,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel De Kolonisten van Catan van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De belangrijkste nieuwe mechanismen bestaan verder uit het daadwerkelijk varen van schepen, die passagiers en goederen oppikken en ergens anders weer afzetten, en 3 uitdagende missies.
"Land in Zicht" is het inleidende scenario, waarin de meeste nieuwe spelregels wordengeïntroduceerd. Zo kunje daadwerkelijk met je schip varen, dorpen tot havendorpen uitbouwen, kolonisten en goederenuit-en inladen, op verschillendemanierendorpen bouwen enbeloningen ontvangen voor het ontdekken van land.
Alle andere scenario's worden met alle nieuwe spelregels gespeeld. Piratenschepen maken het je moeilijk, missiespelregels geven je de mogelijkheid om extra punten te scoren. Zo moet je achtereenvolgens piratendepots veroveren, vis vangen voor de Raad van Catan en specerijen vervoeren. In het ultieme scenario "Piraten & Ontdekkers" worden alle missies met elkaar gecombineerd!
   • Spelers: 3 - 4
   • Leeftijd: Vanaf 12 jaar
   • Speelduur: +- 90 minuten
   • Kan niet gebruikt worden in combinatie met dozen uit de oudere versie.
   • Het basisspel De Kolonisten van Catan is vereist om deze uitbreiding te spelen


    Specifications
    Merk 999GAMES
    Leeftijd Vanaf 12 jaar
    Leveranciersnummer 999KOL32
     Loading
     Loading