Difrax Fopspeentasje - Whale Blue & Flamingo Pink Assorti

Item No. 35704722
Difrax Fopspeentasje Dit trendy fopspeentasje van Difrax zorgt ervoor dat je op een hygiënische manier je fopspeentjes kan vervoeren en bewaren. Het tasje is geschikt voor 2 speentjes en kan zelfs bevestigd worden aan de kinderwagen. Hygiënisch spenen bewaren en vervoeren Etui kan aan de wandelwagen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 5,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Difrax Fopspeentasje

Dit trendy fopspeentasje van Difrax zorgt ervoor dat je op een hygiënische manier je fopspeentjes kan vervoeren en bewaren. Het tasje is geschikt voor 2 speentjes en kan zelfs bevestigd worden aan de kinderwagen.

  • Hygiënisch spenen bewaren en vervoeren
  • Etui kan aan de wandelwagen bevestigd worden
  • Geschikt voor 2 fopspeentjes

 Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Alles wat Difrax doet, komt voort uit hun gepassioneerde toewijding aan baby’s en ouders. Het doel is om innovatieve producten te maken die echt iets toevoegen aan het leven van ouders en hun kindje en die er bovendien mooi en fashionable uit zien. De producten worden in-huis ontwikkeld door eigen designers van Difrax. Er wordt hierbij uitgegaan van de oplossing van een probleem. Alle producten die Difrax ontwikkelt zijn functioneel en doordacht.

Specifications
Merk DIFRAX
Leveranciersnummer 3263480
    Loading
    Loading