Difrax Fopspeentasje

Item No. 35704722
Difrax Fopspeentasje Dit trendy fopspeentasje van Difrax zorgt ervoor dat je op een hygiënische manier je fopspeentjes kan vervoeren en bewaren. Het tasje is geschikt voor 2 speentjes en kan zelfs bevestigd worden aan de kinderwagen. Hygiënisch spenen bewaren en vervoeren Etui kan aan de wandelwagen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 5,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Difrax Fopspeentasje

Dit trendy fopspeentasje van Difrax zorgt ervoor dat je op een hygiënische manier je fopspeentjes kan vervoeren en bewaren. Het tasje is geschikt voor 2 speentjes en kan zelfs bevestigd worden aan de kinderwagen.

  • Hygiënisch spenen bewaren en vervoeren
  • Etui kan aan de wandelwagen bevestigd worden
  • Geschikt voor 2 fopspeentjes

Elk fopspeenzakje wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering, kan je dit ons meedelen bij het plaatsen vanje bestelling.Indiende gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Opgelet: Dooreen regelmatigwisselend assortimentbijdefopspeentasjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Alles wat Difrax doet, komt voort uit hun gepassioneerde toewijding aan baby’s en ouders. Het doel is om innovatieve producten te maken die echt iets toevoegen aan het leven van ouders en hun kindje en die er bovendien mooi en fashionable uit zien. De producten worden in-huis ontwikkeld door eigen designers van Difrax. Er wordt hierbij uitgegaan van de oplossing van een probleem. Alle producten die Difrax ontwikkelt zijn functioneel en doordacht.

Specifications
Merk DIFRAX
Leveranciersnummer 3263480
    Loading
    Loading