Done by Deer Dinner Set Silicone - Sea Friends Powder

Item No. A00084125
Eten wordt superleuk met de siliconen dinner set van Done by deer! Deze praktische set bestaat uit een bordje, een kommetje en een mini-mok. Is het bordje leeg, dan komt er een leuk Done by Deer figuurtje tevoorschijn. De antisliplaag onderaan verhindert dat het bordje wegschuift. De ronde rand
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 39,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Eten wordt superleuk met de siliconen dinner set van Done by deer! Deze praktische set bestaat uit een bordje, een kommetje en een mini-mok. Is het bordje leeg, dan komt er een leuk Done by Deer figuurtje tevoorschijn. De antisliplaag onderaan verhindert dat het bordje wegschuift. De ronde rand vergemakkelijkt het opscheppen van het voedsel, zodat kleintjes al snel zelf hun eten kunnen opscheppen.

  • Materiaal: 100% Siliconen, goedgekeurd voor voedsel
  • Vaatwasser bestendig tot 100°C, mag in de microgolfoven
  • Temperatuur van -40°C tot 230°C
  • Afmetingen: Bordje: 18 cm doorsnede, Kom: 10 cm doorsnede, Mok: 160 ml

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Sea Friends Powder
Description Done by Deer Dinner Set Silicone - Sea Friends Powder
    Loading
    Loading