Done by Deer Silicone Mini Mug - Mustard

Item No. A00084205
Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden. De beker mag in de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden.

De beker mag in de vaatwasmachine, in de microgolfoven en in de diepvriezer. (Tip: met geschikte stokjes of zelfs lepeltjes maak je leuke yoghurtijsjes in deze bekertjes!)

• Siliconen bekertje met Elphee de olifant
• Materiaal: 100% voedselveilige silicone
• Mag in de vaatwasser tot 100°C
• Mag in de microgolfoven en de diepvriezer
• Afmetingen: 6,6 cm en 7,4 cm hoog
• Inhoud: 160 ml
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Bruin
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Mustard
Description Done by Deer Silicone Mini Mug - Mustard
    Loading
    Loading