Done by Deer Snack Box Set 3-Pack - Lalee Sand Mix

Item No. A00188711
Op uitstap? Neem wat koekjes in het kleine doosje mee, fruitjes in het middelste en een lunch in de grootste. Of stop je knutselspulletjes, juweeltjes of andere schatten in het doosje van je keuze. Met deze multi-inzetbare doosjes van Done by Deer heb je altijd een geschikt formaat en een leuk
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Op uitstap? Neem wat koekjes in het kleine doosje mee, fruitjes in het middelste en een lunch in de grootste. Of stop je knutselspulletjes, juweeltjes of andere schatten in het doosje van je keuze. Met deze multi-inzetbare doosjes van Done by Deer heb je altijd een geschikt formaat en een leuk doosje!

• Set van drie snackdoosjes
• Materiaal: 100% voedselveilige PP (deksel PE)
• Mag in de vaatwasser tot 70 graden
• Mag niet in de microgolfoven
• Afmetingen grootste: 11,8 x 11,8 x 5,5 cm
• Inhoud: 240 ml, 330 ml, 500 ml
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Multi
Leeftijd ALLE
Leveranciersnummer DD1226319
Omschrijving 2 Lalee Sand Mix
Description Done by Deer Snack Box Set 3-Pack - Lalee Sand Mix
    Loading
    Loading