Done by Deer Toys Activity Floor Mirror - Raffi Mustard

Item No. A00149283
Baby's houden van spiegels en van het vriendje in de spiegel! Deze leuke vloerspiegel van Done by Deer staat vanzelf recht zodat je kindje de buiklig kan oefenen en gestimuleerd wordt om het hoofdje recht te houden. Raffi heeft ook vrolijk gekleurde labels, texturen, krinkel- en rinkelgeluiden ...
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 41,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Baby's houden van spiegels en van het vriendje in de spiegel! Deze leuke vloerspiegel van Done by Deer staat vanzelf recht zodat je kindje de buiklig kan oefenen en gestimuleerd wordt om het hoofdje recht te houden. Raffi heeft ook vrolijk gekleurde labels, texturen, krinkel- en rinkelgeluiden ... en zijn neus piept!

• Samenstelling: 100% katoen, vulling: polyester (gerecycleerd) en quartz sandbag
• Schoonmaken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water
• Afmetingen: 27 x 38 x 9 cm

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Leveranciersnummer DD4113134
Omschrijving 2 Raffi Mustard
Description Done by Deer Toys Activity Floor Mirror - Raffi Mustard
    Loading
    Loading