Done by Deer Toys Activity Spiraal - Sea friends Mustard

Item No. A00149291
Er valt heel wat te ontdekken aan deze Done by Deer activiteitenspiraal. Zachte structuren, een rammelaar, een spiegeltje, bijtringen,… Deze flexibele spiraal kan gemakkelijk bevestigd worden aan het bedje, het park, de wandelwagen of de autostoel. • Materiaal: katoen, vulling polyester, ringen PP
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 41,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Er valt heel wat te ontdekken aan deze Done by Deer activiteitenspiraal. Zachte structuren, een rammelaar, een spiegeltje, bijtringen,… Deze flexibele spiraal kan gemakkelijk bevestigd worden aan het bedje, het park, de wandelwagen of de autostoel.

• Materiaal: katoen, vulling polyester, ringen PP
• Oppervlakte afwasbaar, niet in water onderdompelen
• Afmetingen: 15x 33cm, 10 cm doorsnede

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Oranje
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Leveranciersnummer DD4213894
Omschrijving 2 Sea friends Mustard
Description Done by Deer Toys Activity Spiraal - Sea friends Mustard
    Loading
    Loading