Done by Deer Toys Cozy Friend - Wally Blue

Item No. A00149300
Een zacht vriendje dat rustig op je buikje ligt of met je speelt, en vooral je tutje bijhoudt? Ideaal toch? Wally heeft een zachte staartvin die leuk is om vast te pakken, labeltjes om mee te prullen, een siliconen stukje om op te bijten en speentjes kunnen op twee manieren worden vastgemaakt. •
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 23,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Een zacht vriendje dat rustig op je buikje ligt of met je speelt, en vooral je tutje bijhoudt? Ideaal toch? Wally heeft een zachte staartvin die leuk is om vast te pakken, labeltjes om mee te prullen, een siliconen stukje om op te bijten en speentjes kunnen op twee manieren worden vastgemaakt.

• Materiaal: 50% katoen, 50% polyester
• Wassen op 40°C, niet in de droger
• Afmetingen: 18 x 25,5 cm

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer DD4313942
Omschrijving 2 Wally Blue
Description Done by Deer Toys Cozy Friend - Wally Blue
    Loading
    Loading