Dooky Sun Protection - Grijs Sterren Grijs

Item No. 39253848
Creëer in een handomdraai een rustige en veilige cocon voor je kindje met de universele Dooky cover. Zo bescherm je je kindje tegen licht, zon, wind, geluid en andere omgevingsinvloeden. Met de bijgeleverde ringen bevestig je de Dooky cover eenvoudig en snel aan de kap van je draagmand, buggy of
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 23,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Creëer in een handomdraai een rustige en veilige cocon voor je kindje met de universele Dooky cover. Zo bescherm je je kindje tegen licht, zon, wind, geluid en andere omgevingsinvloeden.

Met de bijgeleverde ringen bevestig je de Dooky cover eenvoudig en snel aan de kap van je draagmand, buggy of autostoeltje groep 0+. Je haalt de zon uit het gezicht van je kindje door de cover op te rollen tot de gewenste hoogte. Door de bevestiging met klittenband blijft het altijd netjes op zijn plaats zitten. Wanneer je kindje slaapt, rol je de cover helemaal naar beneden om een donkere en rustige omgeving te creëren. De Dooky cover biedt een UV-bescherming van UPF40+, voorkomt oververhitting en biedt aan de zijkanten nog voldoende ventilatie.

  • Universeel, past op alle merken en modellen
  • Creëert rustige omgeving voor je kindje
  • UPF40+ zonnebescherming
  • Gemakkelijk en snel aan te brengen
  • Verstelbaar in hoogte
  • Oekotex katoen
Specifications
Merk DOOKY
Kleur Grijs
Leveranciersnummer X126616
Omschrijving 2 Grijs Sterren Grijs
Description Dooky Sun Protection - Grijs Sterren Grijs
    Loading
    Loading