Duplo 10951 Paardenstal en pony's verzorgen - Duplo

Item No. A00148128
In deze leuke ponystal is er altijd wat te beleven. De 2 schattige pony's hebben honger en moeten gevoerd worden. Pas als ze gegeten hebben kan je er een ritje op maken. Na het ritje houden de pony's ervan om geborsteld te worden. Vergeet ook niet om ze te laten drinken. Daarna kan je een knus
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In deze leuke ponystal is er altijd wat te beleven. De 2 schattige pony's hebben honger en moeten gevoerd worden. Pas als ze gegeten hebben kan je er een ritje op maken. Na het ritje houden de pony's ervan om geborsteld te worden. Vergeet ook niet om ze te laten drinken. Daarna kan je een knus slaapplekje klaarmaken in een hoekje van de ponystal.

Deze speelset stimuleert fantasierijk speelplezier en spelenderwijs leren. Kleine dierenvrienden ontwikkelen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie, terwijl ze voor de pony's zorgen in de leuke stal.Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters. LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen.

  • Leeftijd: Vanaf 2 jaar
  • Lego Duplo
  • 65 onderdelen
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Omschrijving 2 Duplo
Description Duplo 10951 Paardenstal en pony's verzorgen - Duplo
    Loading
    Loading