Ergobaby Draagzak Adapt - Pearl Grey

Item No. 39179894
Ergobaby Draagzak Adapt Grey De draagzak van Ergobaby zorgt ervoor dat je je kindje makkelijk kan dragen terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert. Zo heb je bijvoorbeeld je handen vrij om te poetsen, eten te maken, de was in te steken,... en dat allemaal terwijl je je kindje draagt. Studies
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 139,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ergobaby Draagzak Adapt Grey

De draagzak van Ergobaby zorgt ervoor dat je je kindje makkelijk kan dragen terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert. Zo heb je bijvoorbeeld je handen vrij om te poetsen, eten te maken, de was in te steken,... en dat allemaal terwijl je je kindje draagt. Studies hebben aangetoond dat fysieke nabijheid een positieve invloed heeft op het eerste contact van je kindje met de buitenwereld. Daarnaast stabiliseert ook de hartslag en temperatuur als een kindje gedragen wordt. Een leuk weetje hierbij is dat een baby gemiddeld 43% minder huilt als hij ofzij gedragen wordt.

De Ergobaby Adapt draagzak zorgt ervoor dat je je kleintje op 3 manierenkan dragen: eerstopjouw borst(baby’sgezichtjenaar jougericht), nadien op de heup en op de rug. Zo groeit de draagzak mee bij elke stap in de ontwikkeling van je kindje.

De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (maximum 20 kg). De Ergobaby ADAPT heeft een innovatieve en ergonomische zitting waardoor de draagzak 9 verschillende posities kan aannemen.

Door de gewatteerde heupriem en schouderriemen die het gewicht van je kindje verdelen tussen je schouders en heupen, kan je je kindje langer dragen zonder nek- of rugpijn. De Ergobaby draagzak is zo ontworpen dat je kindje er in een natuurlijke zithouding in kan zitten (kikkerhouding of M-houding waarbij de knietjes tot boven de heupjes zitten en de rug in een gebogen c-positie).

Om de draagzak af te stellen pas je eerst het zitje op de lendengordel aan met de klittenbandsluitingen. Vooraan gebruik je de twee banden om de breedte van het zitje aan te passen. Zo zorg je ervoor dat de dijen van je baby volledig ondersteund worden. Als laatste pas je de hoofd- en neksteun aan.

 • 3 Posities (buik met gezicht naar jou, heup en rug)
 • Zonder verkleinkussen
 • Vanaf 3,2kg en minstens 50,8 cm
 • Tot maximum 20kg
 • Materiaal: 100% Katoen
 • Verstelbare, opgevulde schouderbanden
 • Ergonomische kuipzitting
 • Opvouwbaar babykapje
 • Gelijkmatige gewichtsverdeling
 • Wasbaar in de wasmachine op 30°C
Specifications
Merk ERGOBABY
Leveranciersnummer EBBCAPEAGRY
  Loading
  Loading