Ergopouch Ergococoon 0-3m Autumn - Natural

Item No. 38383775
Ergopouch Ergococoon 0-3m Autumn Natural De ergoCocoon is een makkelijke inbakerslaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan je baby zich vrij bewegen, maar zich toch ook veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. De rits maakt het super makkelijk
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 42,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ergopouch Ergococoon 0-3m Autumn Natural

De ergoCocoon is een makkelijke inbakerslaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan je baby zich vrij bewegen, maar zich toch ook veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. De rits maakt het super makkelijk en snel om je baby in te bakeren en kan onderaan geopend worden om snel een luier te verversen zonder heel de slaapzak moeten uit te doen.

De ergoCocoon heeft drukknopjes aan de armopeningen. Dit maakt dat je zelf kan kiezen of je het gebruikt als inbakerslaapzak (met de armpjes aan de binnenzijde) of gewone slaapzak (met de armpjes aan de buitenzijde). Dit ontwerp zorgt er ook voor dat jehetinbakeren makkelijkkanafbouwen maardat jetoch dezelfdeslaapzak kan blijven gebruiken.

Voor elke leeftijd, seizoen en kamertemperatuur bestaat er een aangepaste versie.

 • Gemaakt van biologisch katoen
 • Ademend, huidvriendelijk en milieuvriendelijk
 • Veel bewegingsruimte door de rekbare stof die toch ook het geborgen gevoel geeft
 • Gebruiksvriendelijk (geen moeilijke inbakertechniek maar makkelijk met een rits)
 • Kan gebruikt worden met de armpjes er in als inbakerslaapzak of er uit als gewone slaapzak (makkelijk aanpasbaar met drukknopjes)
 • Leeftijd: 0-3 maand (+- 7kg en een lengte van 60 cm)
 • TOG-waarde van 1,0 (herfst/lente)
Specifications
Merk ERGOPOUCH
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer ECNAT10-03M
  Loading
  Loading