Exit 9 Spel Het mysterieuze museum

Item No. A00075060
Ontsnap uit een geheimzinnig museum. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Beleef het ultieme Escape Room gevoel nu ook in je eigen huiskamer. Bij het spel Exit probeer je gezamenlijk uit een bepaalde locatie te ontsnappen. Zoek de aanwijzingen en los de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ontsnap uit een geheimzinnig museum. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Beleef het ultieme Escape Room gevoel nu ook in je eigen huiskamer. Bij het spel Exit probeer je gezamenlijk uit een bepaalde locatie te ontsnappen. Zoek de aanwijzingen en los de raadsels op om zo tot een oplossing te komen en steeds dichter bij de uitgang te komen. De raadsels zijn zeer uiteenlopend, maar hou de tijd in de gaten, de klok loopt! 
Exit is een spelconcept, dat net als de “echte” escape rooms zorgt voor zenuwslopende spanning. Je bent voortdurend met z’n allen koortsachtig aan het zoeken, nadenken en overleggen. Het fantastische gevoel dat je krijgt als een oplossing juist blijkt te zijn, is met geen pen te beschrijven!
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • 1-4 spelers
  • Speelduur: +- 45 minuten
Specifications
Merk 999GAMES
Leveranciersnummer 999EXI09
    Loading
    Loading