EXIT Frame Pool Timber 360x76cm - incl. Filterpomp en schaduwdoek

Item No. A00238309
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 409,00 € 299,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • Met filterpomp
  • UV-werend schaduwdoek
  • Uniek design
  • Stabiel frame
  • Duurzame afwerking

Marketing text

Het EXIT Wood zwembad ø360x76cm is een rond frame zwembad met houtlook. Het zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en schaduwdoek, die je op zomerdagen beschermt tegen de zon. Ontdek hoe stevig een rond opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten van het EXIT Wood zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan.

Het unieke schaduwdoek van EXIT Toys biedt optimale bescherming tegen de zon. Dankzij het gebruiksvriendelijke waaiersysteem creëer je in een handomdraai deels of volledig schaduw in het zwembad, zodat je ook met felle zon zorgeloos kunt zwemmen. Door de verstelbare banden kun je het schaduwdoek meebewegen met de stand van de zon en op iedere gewenste hoogte vastzetten. Het schaduwdoek heeft een stijlvol zwart design en een hoge kwaliteit afwerking.

Het stoere houtpatroon en zwarte frame geven het Wood zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt.


Specifications
Merk EXIT
Kleur Bruin
Leveranciersnummer 30351210
Omschrijving 2 incl. Filterpomp en schaduwdoek
Description EXIT Frame Pool Timber 360x76cm - incl. Filterpomp en schaduwdoek
LS Promo Promoties Speelgoed/school2023
    Loading
    Loading