Fatboy Lamp Edison The Petit

Item No. 37215417
" Fatboy Nachtlampje Edison The Petit Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en portable, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 64,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Fatboy Nachtlampje Edison The Petit

Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en portable, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje dat altijd ontbrak, de romantische verlichting op het balkon en het functionele lampje op het bureau.

De Edison The Petit maakt gebruik van LED technologie en heeft drie standen. Deze sfeervolle en draadloze verlichting zorgt voor 6 tot 24 uur verlichting, waarna hijgewoon weer opgeladenkan worden. De Edison collectie heeft zijn naam te danken aan de uitvinder van de gloeilamp (1879): ThomasEdison. Echterde verschijningvan Edison ThePetitisalles behalve oud en stoffig. Door het gebruik van LED technologie is het lampje van top tot teen verlicht.

Details:

  • Afmetingen: Size: 25x16 Ø cm
  • Gewicht: 1,0 kg
  • Materiaal: Polyethylene
  • Verzorging: Vuil-en vocht afstotend, gemakkelijk te reinigen met lauw water en neutrale zeep
"
Specifications
Merk FATBOY
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 9004012
    Loading
    Loading