Fisher-Price GJW15 Mega Stapelpyramide 38cm - Rock a stack Grote kleurenringpiramide

Item No. A00095615
Met een hoogte van 35,5 cm tilt de Fisher-Price grote stapelaar het klassieke stapelspeelgoed naar een nieuw niveau. Je baby kan de zes gekleurde en extra grote ringen vastpakken en schudden, en ze vervolgens stapelen op de grote, wiebelende basis. De kleinste ring bevat rammelkralen waar je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 25,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

 • Het klassieke stapelspeelgoed van Fisher-Price is nu maar liefst 35,5 cm hoog!
 • Met 6 gekleurde ringen die je baby kan vastpakken, schudden, stapelen en ontdekken
 • Schud de bovenste ring als rammelaar
 • Wiebelige basis als er tegenaan wordt geduwd
 • Voor baby's van 12 maanden en ouder

Marketing text

Met een hoogte van 35,5 cm tilt de Fisher-Price grote stapelaar het klassieke stapelspeelgoed naar een nieuw niveau. Je baby kan de zes gekleurde en extra grote ringen vastpakken en schudden, en ze vervolgens stapelen op de grote, wiebelende basis. De kleinste ring bevat rammelkralen waar je kleintje mee kan schudden! Waar ontwikkeling en spel samenkomen Grofmotorische vaardigheden: Door op te staan om de ringen te stapelen, kan je baby steeds beter in evenwicht blijven. Fijnmotorische vaardigheden: Het vastpakken en stapelen van de ringen stimuleert de behendigheid en oog-handcoördinatie. Denkvermogen: Je baby moet zelf ontdekken hoe de ringen moeten worden gestapeld, van groot naar klein, waardoor de probleemoplossende vaardigheden worden verbeterd.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Description

Met een hoogte van 35,5 cm tilt de Fisher-Price grote stapelaar het klassieke stapelspeelgoed naar een nieuw niveau. Je baby kan de zes gekleurde en extra grote ringen vastpakken en schudden, en ze vervolgens stapelen op de grote, wiebelende basis. De kleinste ring bevat rammelkralen waar je kleintje mee kan schudden!

 • Fisher-Price
 • Vanaf 12 maanden
Specifications
Merk FISHER-PRICE
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Rock a stack Grote kleurenringpiramide
Description Fisher-Price GJW15 Mega Stapelpyramide 38cm - Rock a stack Grote kleurenringpiramide
  Loading
  Loading