Fresk Luieretui - Hedgehog

Item No. A00161286
Met een baby moet je overal kunnen verschonen, een goed uitgeruste verschoontafel is helaas niet genoeg. De luiertas is natuurlijk een oplossing, maar zelfs dan vergeet je die wel eens (als het niet bij kind 1 is, dan wel bij kind 2), zitten er geen luiers in, denk je 'we zijn toch maar even weg' of
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een baby moet je overal kunnen verschonen, een goed uitgeruste verschoontafel is helaas niet genoeg. De luiertas is natuurlijk een oplossing, maar zelfs dan vergeet je die wel eens (als het niet bij kind 1 is, dan wel bij kind 2), zitten er geen luiers in, denk je 'we zijn toch maar even weg' of 'baby heeft nét een schone luier gekregen', of je hebt gewoon geen zin om zo'n log ding mee te nemen. Dan is een compacte luieretui de perfecte oplossing. Je stopt er enkel de basics in en legt hem onderin de kinderwagen, standaard in de auto of als reserve bij oma en opa ... Je zal je vooruitziende zelf dankbaar zijn!

• Met verschillende vakjes en een vakje met een rits
• Met waterafstotend verschoningsmatje
• Met elastiek om de etui dicht te houden
• Materiaal: gemaakt van gerecycleerde PET-flessen
• Afmetingen: 18 x 26 x 3 cm

De babycollectie van het Nederlandse merk Fresk is fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Maar ook vrolijk en kleurrijk, met veel zorg en aandacht ontworpen en duurzaam geproduceerd. Ze gebruiken biologisch katoen en de producten worden geproduceerd in Europa. En natuurlijk zien ze er ook gewoon heel leuk uit!

Specifications
Merk FRESK
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Hedgehog
Description Fresk Luieretui - Hedgehog
    Loading
    Loading