FRM36 Uno Dos spel

Item No. A00029053
Het bekende kaartspel UNO heeft een nieuwe beste vriend, DOS! In dit leuke kaartspel, is twee belangrijker dan één en zijn nummers koning! Om te beginnen liggen er twee stapels in het midden. Om de beurt kunnen spelers aan beide stapels kaarten toevoegen met de keuze uit één of twee kaarten. Als een
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • In dit bekende kaartspel gaan twee tot tien spelers afzonderlijk of als teams de strijd aan.
  • Het doel van het spel is om als eerste speler al je kaarten kwijt te raken. En in deze versie van het spel moet je vooral niet vergeten om "DOS" te roepen als je nog twee kaarten over hebt!
  • Iedereen is dol op UNO -- kinderen, tieners en volwassenen! Makkelijk om te leren… moeilijk om mee te stoppen!

Marketing text

Wij van UNO hebben altijd gedacht dat twee beter is dan één. En nu is het dan zover! Als je dol bent op UNO, zul je stapeldol zijn op UNO DOS! In het spel UNO waar je dol op bent, probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren. Scoor punten door als eerste speler al je kaarten kwijt te raken. Speel actiekaarten om het je tegenspelers lastig te maken. Dit spel geeft een grappige draai aan het favoriete kaartspel voor het hele gezin. En vergeet vooral niet om "DOS" te roepen als je nog twee kaarten over hebt! Kijk zelf maar waarom dit spel met de gekleurde kaarten al zoveel jaar enorm populair is. Berg de 108 kaarten, de gebruiksaanwijzing, het scoreblok en het potlood op in het kleurige opbergbakje dat met het spel wordt meegeleverd. Voor 2 tot 10 spelers. 7 jaar en ouder.


Description

Het bekende kaartspel UNO heeft een nieuwe beste vriend, DOS! In dit leuke kaartspel, is twee belangrijker dan één en zijn nummers koning! Om te beginnen liggen er twee stapels in het midden. Om de beurt kunnen spelers aan beide stapels kaarten toevoegen met de keuze uit één of twee kaarten. Als een speler twee kaarten heeft die samen gelijk zijn aan het nummer van de kaart in de middelste stapel, mag hij of zij beide kaarten neerleggen. Net als UNO is DOS een race om je kaarten kwijt te raken voordat de andere spelers dat doen. De eerste persoon met 200 punten heeft gewonnen. En vergeet niet om te "Dos!" te roepen als je nog maar twee kaarten over hebt.

  • Mattel Games
  • Vanaf 7 jaar
  • 2 - 10 spelers
Specifications
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Description FRM36 Uno Dos spel
    Loading
    Loading