Furreal F15445 Glamalots Big Wags

Item No. A00147620
Wat is er leuker dan wandelen met een diertje? Wandelen met een diertje dat je zelf hebt verzorgd en gestyled! Geef deze Furreal Glamalots hondjesdiva een nieuwe look met de meegeleverde stylingaccessoires en doe haar leiband om voor een wandeling. Ze zal allerlei vrolijke geluidjes maken terwijl
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • EEN SCHATTIGE PUPPY OM ETEN TE GEVEN, TE STYLEN EN UIT TE LATEN: elke wandeling wordt een modeshow
  • STEL DE LEIBAND SAMEN en duw het diertje voort om te wandelen. Toon iedereen hoe glamoureus ze wel is
  • ZE MAAKT SCHATTIGE PUPPYGELUIDJES wanneer je met haar op stap bent
  • LEUKE VERZORGINGSACCESSOIRES zoals een borstel, een hoofdband, speldjes en extensions
  • EEN HEERLIJK GESCHENK VOOR MEISJES VANAF 4 JAAR: je bent nooit te jong voor pret met mode

Marketing text

Wat is er leuker dan wandelen met een diertje? Wandelen met een diertje dat je zelf hebt verzorgd en gestyled! Geef deze hondjesdiva een nieuwe look met de meegeleverde stylingaccessoires en doe haar leiband om voor een wandeling. Ze zal allerlei vrolijke geluidjes maken terwijl jullie samen op stap zijn! Wat is het spannend om nieuwe looks te verzinnen voor je knappe puppy. Je kunt haar zelfs stylen als een eenhoorn! Of jullie nu thuis chillen of op wandel gaan, het wordt gegarandeerd een modieuze en leuke tijd! furReal en alle gerelateerde personages zijn handelsmerken van Hasbro.


Description
Wat is er leuker dan wandelen met een diertje? Wandelen met een diertje dat je zelf hebt verzorgd en gestyled! Geef deze Furreal Glamalots hondjesdiva een nieuwe look met de meegeleverde stylingaccessoires en doe haar leiband om voor een wandeling. Ze zal allerlei vrolijke geluidjes maken terwijl jullie samen op stap zijn! Wat is het spannend om nieuwe looks te verzinnen voor je knappe puppy. Je kunt haar zelfs stylen als een eenhoorn! Of jullie nu thuis chillen of uit wandelen gaan, het wordt gegarandeerd een modieuze en leuke tijd!
Specifications
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer F15445L2
Description Furreal F15445 Glamalots Big Wags
    Loading
    Loading