Gonnie

Item No. 38184833
" Gonnie Tien jaar geleden zette dit schattige gansje voor het eerst voet op onze bodem. Sindsdien is zij niet meer weg te denken uit kinderboekenland en is de ganzengroep flink uitgebreid. Leeftijd: vanaf 2 jaar 32 pagina’s Uitvoering: harde kaft "",Gonnie,Gonnie,,,,Gonnie,,38184855,1,1,"" Een
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 16,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Gonnie

Tien jaar geleden zette dit schattige gansje voor het eerst voet op onze bodem. Sindsdien is zij niet meer weg te denken uit kinderboekenland en is de ganzengroep flink uitgebreid.

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • 32 pagina’s
  • Uitvoering: harde kaft
"",Gonnie,Gonnie,,,,Gonnie,,38184855,1,1,""

Een vreemd feestje

Jobs ouders een reis naar Egypte winnen, willen ze eerst niet gaan. Job is immers bijna jarig! Gelukkig staan de opa's en oma's te popelen om op hem te passen. En ze willen ook best zijn verjaardagsfeestje organiseren. Maarhetplanom met de hele klas naar de Efteling te gaan vinden ze zonde van het geld. Een speurtocht met schatgraven istoch minstenszo leuk? Datklopt. Tot hetdonkerwordten Job en zijn klasgenootjes nog niet thuis zijn van de speurtocht. Dan begint het thuisfront zich ernstig zorgen te maken... Zilveren Griffel-winnares Bette Westera, onvolprezen om haar verdichte verhalen, laat zien dat zij ook het proza uitstekend in haar vingers heeft. Een spannend avontuur om voor te lezen vanaf zes jaar en om zelf te lezen vanaf acht jaar.

Details:

  • Taal: Nederlands
"
Specifications
Merk GOTTMER
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Leveranciersnummer 9789025757700
    Loading
    Loading