Heimess Fopspeenkoord - Geel Multicolor

Item No. 35288194
Heimess Fopspeenkoord Hout Een fopspeenketting voorkomt dat je kindje zijn of haar tutje kwijtspeelt. Bevestig het fopspeenkoordje aan de kleertjes of het slabbetje en knoop aan de andere zijde het fopspeentje vast. Zo heeft je kleine kapoen het tutje altijd binnen handbereik, kan het niet op de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 5,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Heimess Fopspeenkoord Hout

Een fopspeenketting voorkomt dat je kindje zijn of haar tutje kwijtspeelt. Bevestig het fopspeenkoordje aan de kleertjes of het slabbetje en knoop aan de andere zijde het fopspeentje vast. Zo heeft je kleine kapoen het tutje altijd binnen handbereik, kan het niet op de grond vallen en niet kwijtgespeeld worden.

  • Afmetingen: 21 cm
  • Materiaal: Hout

Heimess staat voor het allerbeste houten speelgoed voor baby's. Geproduceerd in Duitsland volgens de strengste normen en met de beste materialen (inlands hout, nikkelvrij metaal, lijm zonder formaldehyde en natuurlijk de allerveiligste lakken). Houten speelgoed van Heimess wordt van een hoogWAARdig natuurproduktgemaakt. Hetis metwat warm watergemakkelijkschoon te maken. En kan ook zonder probleem door baby's in de mond genomen worden. Net als ander speelgoed, zal ook houten speelgoed na verloop van tijd sporen van gebruik tonen. Maar geen zorg, het speelgoed van Heimess zal er niet minder veilig door worden.

Specifications
Merk HEIMESS
Leveranciersnummer H733082
    Loading
    Loading