La Cucaracha spel

Item No. 37338406
Soms geluk, soms pech, kriebel-krabbel, kakkerlak weg! Daar zijn de kakkerlakken weer! Snel, laat ze met behulp van het uitliggende bestek in de val lopen! De dobbelsteen beslist of je een vork, mes of lepel draaien mag. Wie wint deze spannende jacht? Leeftijd: Vanaf 5 jaar Aantal spelers: 2-4
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 34,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • Voor kinderen vanaf 6 jaar
  • 2-4 Spelers
  • 15 - 20 minuten speeltijd
  • De spellen van Ravensburger hebben één ding gemeen: ze zijn van een goede kwaliteit en geven veel speelplezier. Het maakt niet uit welke leeftijd de speler heeft, voor iedereen zit er wel iets bij! Ontdek de spannendste en leukste spellen voor groot en klein.
  • Wat is leuker dan spellen spelen met mensen uit je vrienden- en familiekring? Spelletjes doen brengt mensen samen en verbindt generaties. Ontdek ons uitgebreide aanbod – van traditionele tot innovatieve spellen voor iedere leeftijdspellen voor kinderen, voor het gezin, voor volwassenen, kaart- en dobbelspellen en educatieve spellen - voor iedereen zit er wel wat bij.

Marketing text

Alaaaaaaarm!
Daar zijn de kakkerlakken weer! Vliegensvlug schiet er een door de keuken en jaagt iedereen de stuipen op het lijf. Nu geen tijd meer verliezen! Laat ze snel met behulp van het uitliggende bestek in jullie vallen lopen. De dobbelsteen geeft aan of je een vork, mes of lepel draaien mag. Goed kijken en snel reageren, daar draait het om. Wie slim het bestek draait, laat de kakkerlakken in de val lopen. Voor iedere kakkerlak die je vangt, krijg je een fiche en wie als eerste 5 fiches in de wacht gesleept heeft, wint de kakkerlakkenjacht. Ravensburger spel met de originele HEXBUG® nano®.





Video





  00:00           










00:00
 00:00
































         
         





Description
Soms geluk, soms pech, kriebel-krabbel, kakkerlak weg!
Daar zijn de kakkerlakken weer! Snel, laat ze met behulp van het uitliggende bestek in de val lopen! De dobbelsteen beslist of je een vork, mes of lepel draaien mag. Wie wint deze spannende jacht?
  • Leeftijd: Vanaf 5 jaar
  • Aantal spelers: 2-4
  • Speelduur: +-15-20 min
Specifications
Merk RAVENSBURGER
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 222285
Description La Cucaracha spel
    Loading
    Loading