Hotwheels BHR15 Color shifters ass

Item No. 34992634
Twee auto's in één voor dubbel speelplezier. Dit assortiment bevat 4 thema’s en 3 verschillende manieren om je Color Shifters™-auto's te transformeren. Dompel de Water Revealers in warm of koud water en er komen verborgen vlammen en strepen te voorschijn. Houd de Glow in the Dark-auto's in het licht
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description


Twee auto's in één voor dubbel speelplezier. Dit assortiment bevat 4 thema’s en 3 verschillende manieren om je Color Shifters™-auto's te transformeren. Dompel de Water Revealers in warm of koud water en er komen verborgen vlammen en strepen te voorschijn. Houd de Glow in the Dark-auto's in het licht om verrassende effecten of kleuren te laten verschijnen. De Hypercolors-auto's veranderen van kleur door wrijving of blootstelling aan warme lucht.

  • Hotwheels
  • Vanaf 3 jaar

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk HOTWHEELS
Leveranciersnummer BHR15
Description Hotwheels BHR15 Color shifters ass
    Loading
    Loading