Jumbo 1769 Puzzelrol 3000st - Puzzelmat puzzel en rol

Item No. 37248752
Puzzel jij graag? Maar ben je het beu dat ie zoveel plaats inneemt? Met deze handige puzzelrol is dit verleden tijd. Rol het matje uit op een tafel en begin hierop te puzzelen. Wanneer je even uitgekeken bent op je puzzel kan je deze gewoon samen met de rol oprollen. Achteraf wanneer je terug wilt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 38,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • Oprolbare legpuzzelmat voor legpuzzels tot 1500 stukjes
  • Een puzzelmat van hoge kwaliteit waarmee je puzzels gemakkelijk kunt neerleggen en opbergen.

Marketing text

Puzzle & Roll is de handige manier om onafgemaakte puzzels op te bergen of mee te nemen. Leg je puzzel eenvoudig op het speciale vilt. Wil je even pauze nemen of je puzzel opbergen voor de volgende keer? Rol de viltmat rond de Puzzle & Roll-buis en zet hem vast met de bandjes. De speciale stof houdt alle stukjes op hun plek. De bandjes houden de puzzelmat veilig op zijn plek rond de buis, zodat je de puzzel heel makkelijk kunt opbergen of meenemen. Geen zorgen meer over waar je je puzzel moet laten zolang hij nog niet klaar is, of over puzzelstukjes die kunnen zoekraken als je hem opzij schuift: Puzzle & Roll lost het voor je op! Puzzle & Roll is speciaal ontwikkeld om de meeste standaard puzzels van 1500 tot 3000 stukjes (tot maximaal 122 x 85 cm) op te bergen en mee te nemen. Dat spaart tijd en moeite bij het leggen van je favoriete puzzels! Je kunt Puzzle & Roll gebruiken op verschillende ondergronden, maar als je hem op een glad oppervlak legt, puzzel je het fijnst. Op het speciale puzzelvilt is een vak geprint waarbinnen je je puzzel kunt leggen - ook handig om te weten waar je de randstukjes moet leggen. Wanneer je de Puzzle & Roll niet gebruikt om je puzzel op te bergen, kun je de buis eenvoudig in drie stukken uit elkaar halen en de viltmat in een van de buizen bewaren. Zo heb je altijd een opgeruimd huis! De Puzzle & Roll-mat meet ca. 150 x 100 cm. Puzzel niet inbegrepen. ""Puzzle & Roll is de handige manier om onafgemaakte puzzels op te bergen of mee te nemen. Leg je puzzel eenvoudig op het speciale vilt. Wil je even pauze nemen of je puzzel opbergen voor de volgende keer? Rol de viltmat rond de Puzzle & Roll-buis en zet hem vast met de bandjes. De speciale stof houdt alle stukjes op hun plek. De bandjes houden de puzzelmat veilig op zijn plek rond de buis, zodat je de puzzel heel makkelijk kunt opbergen of meenemen. Geen zorgen meer over waar je je puzzel moet laten zolang hij nog niet klaar is, of over puzzelstukjes die kunnen zoekraken als je hem opzij schuift: Puzzle & Roll lost het voor je op! Puzzle & Roll is speciaal ontwikkeld om de meeste standaard puzzels van 1500 tot 3000 stukjes (tot maximaal 122 x 85 cm) op te bergen en mee te nemen. Dat spaart tijd en moeite bij het leggen van je favoriete puzzels! Je kunt Puzzle & Roll gebruiken op verschillende ondergronden, maar als je hem op een glad oppervlak legt, puzzel je het fijnst. Op het speciale puzzelvilt is een vak geprint waarbinnen je je puzzel kunt leggen - ook handig om te weten waar je de randstukjes moet leggen. Wanneer je de Puzzle & Roll niet gebruikt om je puzzel op te bergen, kun je de buis eenvoudig in drie stukken uit elkaar halen en de viltmat in een van de buizen bewaren. Zo heb je altijd een opgeruimd huis! De Puzzle & Roll-mat meet ca. 150 x 100 cm. Puzzel niet inbegrepen.

2 jaar

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         Description

Puzzel jij graag? Maar ben je het beu dat ie zoveel plaats inneemt? Met deze handige puzzelrol is dit verleden tijd. Rol het matje uit op een tafel en begin hierop te puzzelen. Wanneer je even uitgekeken bent op je puzzel kan je deze gewoon samen met de rol oprollen. Achteraf wanneer je terug wilt puzzelen rol je deze gewoon weer uit.

  • Geschikt voor puzzels tot 3000 stuks
  • Puzzel niet inbegrepen
Specifications
Merk JUMBO
Omschrijving 2 Puzzelmat puzzel en rol
Description Jumbo 1769 Puzzelrol 3000st - Puzzelmat puzzel en rol
    Loading
    Loading