Kidsleep Clock - Blue Klok + wekker

Item No. 36094404
Kidsleep Clock + Wekker Geef je kindje verantwoordelijkheid met een eerste wekker. Deze geweldige klok combineert de bekende Kidsleep formule - het nog even slapen lampje - met een prachtige klok. Hierdoor weten de kinderen wanneer ze mogen opstaan, en leren ze spelenderwijs kloklezen. Tijdens de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 42,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Kidsleep Clock + Wekker

Geef je kindje verantwoordelijkheid met een eerste wekker. Deze geweldige klok combineert de bekende Kidsleep formule - het nog even slapen lampje - met een prachtige klok. Hierdoor weten de kinderen wanneer ze mogen opstaan, en leren ze spelenderwijs kloklezen.

Tijdens de nacht licht het slapende mannetje op, zo weet je kindje dat het nog geen tijd is om op te staan. Licht het wakkere mannetje op, dan mag iedereen ontwaken.

De wekker heeft een analoge en een digitale klok. Zo krijgt je kindje besef van tijd. Je kind 'leest' op de klo khoe lang het nog duurt tot het wakkere mannetje schijnt.

Bovenop de klok is een drukknop, wanneer ze hierop drukken, licht de display van de klok op. Gaat de wekker af, maar willen ze nog een beetje slapen, kunnen ze met de drukknop nog een beetje snoozen. Wanneer de wekker afloopt zijn er drie geluiden; een trein, een haan of fluitende vogels. Het geluid loopt op tot je kindje opstaat. Je kan de klok ook gebruiken zonder geluid.

  • Werkt op 2 AA Batterijen of via de meegeleverde adapter.
  • Afmeting: 16 cm breed en 14 cm hoog.
Specifications
Merk KIDSLEEP
Kleur Blauw
Leveranciersnummer 7640116260108
    Loading
    Loading