Kidsleep Slaaptrainer Classic LED - Wit Klok + Wekker

Item No. 38811180
" Kidsleep Slaaptrainer Leer je kindje het verschil tussen ochtend en nacht met deze handige Kidsleep Slaaptrainer. Vooral peuters willen opstaan wanneer zij wakker zijn, maar vaak hebben ze nog een beetje rust nodig voor het echt tijd is om op te staan (en ouders ook). Het nachtlampje heeft twee
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 42,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Kidsleep Slaaptrainer

Leer je kindje het verschil tussen ochtend en nacht met deze handige Kidsleep Slaaptrainer. Vooral peuters willen opstaan wanneer zij wakker zijn, maar vaak hebben ze nog een beetje rust nodig voor het echt tijd is om op te staan (en ouders ook).

Het nachtlampje heeft twee plaatjes – nacht en dag. Je stelt in wanneer het dag konijntje brandt (en wanneer je kindje dus mag opstaan) en wanneer het nachtkonijntje schijnt. Zo leer je je kind op een speelse manier zelfstandig zijn slaappatroon beïnvloeden.

Integreer het lampje al bij het slaapritueel, zo leer je je kindje dat jullie nog even spelen of lezen wanneer het dag lampje brandt, en zodra het nachtlampje dat het tijd is om te slapen. Je kan dan de hele nacht het lampje laten branden, zo heeft je kindje steeds een nachtlampje bij zich.

Stel je de wekker in, dan zal er een haan beginnen kraaien wanneer het tijd is om op te staan. Zo leer je je kindje al snel te werken met een wekker, wat in het latere leven steeds handig is!

 • Afmetingen: 12cm
 • Leuk nachtlampje voor pasgeborenen
 • Spelenderwijs nacht en dag leren ontdekken
 • Grappige wekkerfunctie voor schoolgaande kinderen
 • LED lampjes
 • 2 afdekplaatjes – Dag en Nacht
 • Adapter met snoer van 2.5 m
"
Specifications
Merk KIDSLEEP
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 7640116260252
  Loading
  Loading