Kolonisten van Catan Uitbreiding voor 5-6 spelers - spel

Item No. 32037348
Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving! Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 21,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!
Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.
Heb je een groot gezin of een uitgebreide spellengroep, dan is De Kolonisten van Catan voor 5 en 6 spelers een prima manier om dit populaire handelsspel met meer dan 4 spelers te kunnen spelen.
  • Spelers: 5 - 6
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • Speelduur: +- 90 minuten
  • Kan niet gebruikt worden in combinatie met dozen uit de oudere versie.
  Specifications
  Merk 999GAMES
  Leeftijd Vanaf 10 jaar
  Leveranciersnummer 999KOL02B
   Loading
   Loading