Lassig Bestek - Tiny Farmer

Item No. A00205569
Laat je peuter zelfstandig eten met dit handige, roestvrij stalen bestek van Lassig. Met deze lepel, vork en mes kan je kleintje net zoals mama en papa proberen te eten. Dit bestek is licht en past perfect in kleine kinderhandjes. Dankzij de afgeronde hoeken kan je kindje zich ook niet bezeren. •
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,50
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Laat je peuter zelfstandig eten met dit handige, roestvrij stalen bestek van Lassig. Met deze lepel, vork en mes kan je kleintje net zoals mama en papa proberen te eten. Dit bestek is licht en past perfect in kleine kinderhandjes. Dankzij de afgeronde hoeken kan je kindje zich ook niet bezeren.

• Set van vork, mes en lepel
• Geschikt vanaf 1 jaar
• Materiaal: 100% roestvrijstaal, handvat: 100% ABS
• Vaatwasmachinebestendig


Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Leveranciersnummer 1210073841
Omschrijving 2 Tiny Farmer
Description Lassig Bestek - Tiny Farmer
    Loading
    Loading