Lassig Bowl PP/CELL - Garden Explorer

Item No. A00134730
Schattig kommetje met vrolijke print voor de eerste hapjes van je peuter. Gebruik deze bowl om je baby groente- of fruitpap te geven. Wordt je kindje groter, is het een ideaal kommetje voor ontbijt, soep of een dessertje. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat de bowl beter
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,50
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Schattig kommetje met vrolijke print voor de eerste hapjes van je peuter. Gebruik deze bowl om je baby groente- of fruitpap te geven. Wordt je kindje groter, is het een ideaal kommetje voor ontbijt, soep of een dessertje. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat de bowl beter blijft staan en je kindje gemakkelijker zelf kan eten. Dit kommetje is gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • Met anti-slip rand aan de onderkant
  • Materiaal: cellulose en polypropyleen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Geschikt voor microgolfoven
  • Afmetingen: Ø 13,4 cm


Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Garden Explorer
Description Lassig Bowl PP/CELL - Garden Explorer
    Loading
    Loading