Lassig Eetset PP/CELL - Uni Warm Grey

Item No. A00151328
Zelfstandig leren eten wordt nog leuker met deze mooie eetset van Lassig. De set bestaat uit een plat bord, een kommetje, een lepel en een beker. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat alles beter blijft staan en je kindje gemakkelijker zelf kan eten. Dit eetsetje is gemaakt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Zelfstandig leren eten wordt nog leuker met deze mooie eetset van Lassig. De set bestaat uit een plat bord, een kommetje, een lepel en een beker. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat alles beter blijft staan en je kindje gemakkelijker zelf kan eten. Dit eetsetje is gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

  • Set van bord, kom, beker en lepel
  • Geschikt vanaf 12 maanden
  • Anti-slip rand aan de onderkant
  • Materiaal: cellulose en polypropyleen
  • Vaatwasmachine- en microgolfovenbestendig


Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Uni Warm Grey
Description Lassig Eetset PP/CELL - Uni Warm Grey
    Loading
    Loading