Lassig Glam Goldie Backpack - Anthracite

Item No. 39889285
Liever een rugzak dan een klassieke verzorgingstas? Dan zijn de Lassig verzorgingsrukzakken misschien wel iets voor jou! Deze tas ziet er niet alleen leuk en stijlvol uit, maar biedt ook meer dan voldoende plek en opbergvakken voor alle spulletjes van jouw kleintje. De brede opening met rits zorgt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 114,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Liever een rugzak dan een klassieke verzorgingstas? Dan zijn de Lassig verzorgingsrukzakken misschien wel iets voor jou! Deze tas ziet er niet alleen leuk en stijlvol uit, maar biedt ook meer dan voldoende plek en opbergvakken voor alle spulletjes van jouw kleintje. De brede opening met rits zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt en snel alles terug vindt. Wil je je baby onderweg verschonen, neem je het bijgeleverde verschoningsmatje. Verder zit er ook een isothermische flessenhouder, een lange schouderriem en bevestigingshaakjes voor de kinderwagen in deze handige rugzak.

  • Praktische verzorgingsrugzak met extra brede opening bovenaan
  • Kan ook als schoudertas gedragen worden
  • Inclusief: verzorgingsmatje, bevestigingshaakjes en schouderriem
  • Eenvoudig te bevestigen aan de duwstang van de kinderwagen
  • Materiaal: buitenkant en voering: 100% polyester
  • Afmetingen: 30 x 36 x 17 cm

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 1103010222
Omschrijving 2 Anthracite
Description Lassig Glam Goldie Backpack - Anthracite
    Loading
    Loading