Lassig Mug PP/CELL - Uni Powder Pink

Item No. A00181506
Zelfstandig leren drinken wordt nog leuker met deze vrolijke beker van Lassig. De beker mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven, dus ook handig voor mama en papa. Deze beker is gemaakt uit een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,50
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Zelfstandig leren drinken wordt nog leuker met deze vrolijke beker van Lassig. De beker mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven, dus ook handig voor mama en papa. Deze beker is gemaakt uit een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

• Drinkbeker
• Geschikt vanaf 12 maanden
• Materiaal: cellulose en polypropyleen
• Vaatwasmachine- en microgolfovenbestendig

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Uni Powder Pink
Description Lassig Mug PP/CELL - Uni Powder Pink
    Loading
    Loading