Lassig Slab Lange Mouw - Tiny Farmer Sheep Blue

Item No. A00130331
Houd de kleertjes van je peuter helemaal schoon met deze handige slab met lange mouwen. Het waterbestendige materiaal maakt deze slab perfect om je kleintje zelf te laten eten, maar kan je natuurlijk ook gebruiken om je peuter te laten schilderen of knutselen. Je kan de slab makkelijk schoon vegen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 21,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Houd de kleertjes van je peuter helemaal schoon met deze handige slab met lange mouwen. Het waterbestendige materiaal maakt deze slab perfect om je kleintje zelf te laten eten, maar kan je natuurlijk ook gebruiken om je peuter te laten schilderen of knutselen. Je kan de slab makkelijk schoon vegen met een vochtige doek of je kan ze wassen in de wasmachine.

  • Set van 2 slabben met lange mouwen
  • Geschikt van 6-24 maanden
  • Materiaal: 100% polyester
  • Machinewasbaar op 40°

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Description Lassig Slab Lange Mouw - Tiny Farmer Sheep Blue
    Loading
    Loading