Lassig Stroller Hook 2-Pack - Black

Item No. 37733313
Bevestig je verzorgingstas eenvoudig aan je kinderwagen met deze bevestigingshaken van Lassig. De velcro bandjes maak je vast aan het frame van je kinderwagen en aan de klikhaakjes hang je je tas. Zo blijft je luiertas mooi op hoogte hangen en houd je ze altijd binnen handbereik. Universele
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 8,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bevestig je verzorgingstas eenvoudig aan je kinderwagen met deze bevestigingshaken van Lassig. De velcro bandjes maak je vast aan het frame van je kinderwagen en aan de klikhaakjes hang je je tas. Zo blijft je luiertas mooi op hoogte hangen en houd je ze altijd binnen handbereik.

  • Universele bevestigingshaken, passen nagenoeg op elke kinderwagen of buggy
  • Met velcro sluiting
  • Handige klikhaken om je tas aan te bevestigen
  • Materiaal bandje: 100% polyester

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specifications
Merk LASSIG
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Black
Description Lassig Stroller Hook 2-Pack - Black
    Loading
    Loading