Lego 10273 Spookhuis - Creator Expert

Item No. A00146253
Bouw het ultieme Lego spookhuis en geeft het een plaats in jouw interier! Ontdek alle griezelige details, betoverende deuren en spannende details! Ga de uitdaging aan met hét Spookhuis der spookhuizen! Leeftijd: Vanaf 18 jaar 3231 onderdelen Lego Creator Expert
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 219,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Durf jij het spookhuis der spookhuizen binnen te gaan? Met deze set laat je het dagelijks leven even voor wat het is en kun je helemaal opgaan in een creatieve bouwervaring. Laat je keer op keer de stuipen op het lijf jagen en ontdek spannende details, waaronder een vrije val, een vervloekt schilderij, behekste voordeuren en nog veel meer. Wanneer je het spookhuis hebt gebouwd, vormt het een griezelige en intrigerende blikvanger in je huis.

Laat de realiteit even achter je wanneer je de mysterieuze Manor Von Barron verkent en je onderdompelt in dit LEGO® Spookhuis bouwproject voor volwassenen.
 • Dit griezelige LEGO® Spookhuis (10273) model biedt iedereen die op zoek is naar een ontspannend nieuw project urenlang bouw- en speelplezier. Bouw het helse horrorhuis en verken alle indrukwekkende functies en prachtige details.
 • Waarom zouden alleen kinderen met eng speelgoed mogen spelen? Deze bouwset is ontworpen voor volwassenen en bevat talloze leuke functies, zoals een vrije val-attractie, behekste deuren en een vervloekt schilderij.
 • Dit spookhuis kun je overal in huis neerzetten en is daardoor ideaal voor liefhebbers van mooie details. Upgrade het spookhuis met LEGO® Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar) om de lift met de app te bedienen.
 • Deze Spookhuis set is ideaal voor spokenjagers, sensatiezoekers en stoere volwassen LEGO® fans. Het is niet alleen een geweldig verjaardagscadeau voor iedereen die van griezelige dingen houdt, zoals je moeder of vader, echtgenoot of echtgenote, partner, vriend of vriendin, maar ook een perfect cadeau-idee voor Halloween.
 • Het duistere en griezelige spookhuis is ca. 68 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep – een uitdagende bouwset voor volwassenen en een geweldig van stenen gemaakt model om neer te zetten op een speciaal plekje.
 • De batterij voor de verlichtingssteen in deze set is inbegrepen, waardoor het spookhuis direct zijn griezelige gloed krijgt. Om je bouwwerk te motoriseren, voeg de Powered Up-onderdelen 1 x 88009 en 2 x 88008 toe (apart verkrijgbaar).
 • Deze set bevat rijk geïllustreerde bouwinstructies die je zullen begeleiden en inspireren.
 • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassenen, speciaal ontworpen voor LEGO bouwers en hobbyisten die dol zijn op prachtige ontwerpen en elegante LEGO modellen.
 • LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en jaren meegaat.
Description

Bouw het ultieme Lego spookhuis en geeft het een plaats in jouw interier! Ontdek alle griezelige details, betoverende deuren en spannende details! Ga de uitdaging aan met hét Spookhuis der spookhuizen!

 • Leeftijd: Vanaf 18 jaar
 • 3231 onderdelen
 • Lego Creator Expert
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Volwassenen
Leveranciersnummer 10273
Omschrijving 2 Creator Expert
Description Lego 10273 Spookhuis - Creator Expert
  Loading
  Loading