Lego 10969 Brandweerauto - Duplo

Item No. A00188934
Peuters leren spelenderwijs en beleven allerlei leuke reddingsavonturen met deze brandweerauto boordevol functies en een kat die hulp nodig heeft om uit een hoge boom te komen.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 26,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
  • Bij dit educatieve speelgoed zijn LEGO DUPLO figuren van een brandweerman en een kat inbegrepen, plus een boom om zelf te bouwen en een multifunctionele brandweerauto met zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen)
  • Peuters van 2+ jaar kunnen op de hendel duwen en eraan draaien om het bakje omhoog te brengen en te draaien, zodat ze een poging kunnen doen om de kat te redden
  • Wanneer kinderen de dierenfiguur gered hebben, kunnen ze het beestje wat lekkers te eten geven met de snack-accessoires bij deze set, en ze kunnen de brandslang gebruiken om de kat wat 'water' te geven
  • Terwijl ze hun verbeelding gebruiken en zelf reddingsverhalen bedenken, ontwikkelen kleine helden hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie
  • Via een leuk stripverhaal dat is gebaseerd op de speelset maken kinderen op een eenvoudige manier kennis met creatief bouwen en fantasierijk spelen

Marketing text

Kinderen van 2 jaar en ouder met een voorliefde voor brandweerauto's zullen gek zijn op dit LEGO DUPLO Town Brandweerauto (10969) speelgoed. Er zit een kat vast boven in de boom! De brandweerauto snelt te hulp met de zwaailichten en sirene aan (batterijen inbegrepen).

Met een schattige dierenfiguur om te redden en een vriendelijke brandweerman in een brandweerauto vol functies ontwikkelen peuters hun sociaal-emotionele vaardigheden en fijne motoriek tijdens het naspelen van de avonturen van een alledaagse held. Jouw kleine held kan de ladder omhoog brengen en het bakje draaien door op de hendel te duwen en eraan te draaien. Lok de kat met een paar lekkere snacks. Als zelfs dat niet werkt, is het tijd om de brandslang erbij te pakken!

Ouders en peuters beleven samen waardevolle momenten in de ontwikkeling. Met LEGO DUPLO speelsets kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten. Dit educatieve speelgoed voor peuters en kinderen van 2 jaar en ouder is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Afmetingen: de brandweerauto is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 17 cm breed
Bevat 21 onderdelen

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.