Lego 21174 De Moderne Boomhut - Minecraft

Item No. A00157858
Maak je eigen megagrote, modulaire Minecraft™ boomhut! Bouw de 4 ruimtes : een keuken, bibliotheek, studeerkamer en slaapkamer – en voeg er dan de geweldige accessoires aan toe, maar wees wel voorzichtig met het TNT! Je hoeft de kamers niet eens aan de boom vast te maken! Dankzij allerlei leuke
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 99,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

LEGO® Minecraft™ De moderne boomhut is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset met 4 eindeloos aanpasbare kamers vol authentieke Minecraft kenmerken.

Bouw steeds opnieuw een andere indeling van het boomhuis en beleef steeds weer nieuwe avonturen. Voor eindeloos creatief speelplezier!

Kinderen bouwen 4 heel verschillende kamers – een keuken, een bibliotheek, een studeerkamer en een slaapkamer – en voegen daar verschillende authentieke Minecraft accessoires aan toe, van meubels en beddengoed tot gereedschap en TNT. De set nodigt kinderen uit om hun creatie keer op keer aan te passen en alle fantasierijke speelmogelijkheden te ontdekken. Ze hoeven de kamers niet eens aan de boom vast te maken. De set is ideaal voor kinderen bij wie de fantasie verder reikt dan de muren van een traditioneel poppenhuis.
Met een centrale toren
 4 kamers om te bouwen én te verbouwen
Met verschillende mogelijkheden
Iconische Minecraft actie 
Authentieke accessoires
Stapelen maar!

 • De moderne boomhut (21174) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset met 4 eindeloos aanpasbare kamers vol authentieke Minecraft kenmerken.
 • Inclusief een figuur van een geladen Creeper™ plus een panda-skin, ocelot-skin, zombie, kat en kip uit de online Minecraft™ game, plus een heleboel authentieke accessoires.
 • Kinderen kunnen deze prachtige, veelzijdige speelset keer op keer anders indelen en aanpassen voor fantasierijke speelmogelijkheden waar geen einde aan komt.
 • Deze modulaire boomhut is ideaal voor Minecraft™ fans en modelbouwers vanaf 9 jaar. Een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
 • Deze indrukwekkende set is ca. 29 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep – perfect om mee te spelen, op een mooi plekje neer te zetten en te combineren met andere LEGO® Minecraft™ sets.
 • De kleurrijke speelset bevat een heleboel authentieke Minecraft™ accessoires, waaronder gereedschap, meubels en TNT. Met LEGO® Minecraft™ speelsets krijgen Minecraft spelers een nieuwe manier om van hun favoriete game te genieten met personages, scènes en functies die tot leven worden gebracht met een fantasierijke verzameling LEGO stenen en onderdelen.
 • LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.
Description
Maak je eigen megagrote, modulaire Minecraft™ boomhut! Bouw de 4 ruimtes : een keuken, bibliotheek, studeerkamer en slaapkamer – en voeg er dan de geweldige accessoires aan toe, maar wees wel voorzichtig met het TNT! Je hoeft de kamers niet eens aan de boom vast te maken! Dankzij allerlei leuke kenmerken uit de game beleef je met elke opstelling weer een nieuw Minecraft avontuur.
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Leveranciersnummer 21174
Description Lego 21174 De Moderne Boomhut - Minecraft
  Loading
  Loading