Lego 31125 Fantasie boswezens - Lego Creator 3-in-1

Item No. A00188946
Met deze magische LEGO Creator 3in1 set kunnen kinderen zich even helemaal verliezen in een fantasiebos en zelf kiezen of ze een uil, konijn, hertje of een eekhoorn gaan bouwen. Leeftijd: Vanaf 7 jaar Lego Creator 175 onderdelen 3-in-1
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO Creator 3in1 Fantasie boswezens set 31125
Artikelcode: 31125
EAN/UPC-nummer: 5702017117454

Marketing text

Kinderen kunnen magische bosdierverhalen uitspelen met deze superleuke LEGO Creator 3in1 Fantasie boswezens (31125) bouwset van dierenspeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat een wijze uil speelgoed met een draaibare kop en poseerbare staart, voeten, vleugels en veren, die een verhaaltje voorleest aan een egel.

Kinderen hebben de kans om 3 verschillende, leuke scènes te bouwen met deze briljante LEGO 3in1 set. Ze kunnen een wijze uil bouwen, een LEGO egel ombouwen tot een jong hert en een speelgoed konijn, een brutale eekhoorn maken die aan een eikel knabbelt, of de 175 stenen gebruiken om een nieuw dier te maken.

De set speelgoeddierenfiguren wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken. De gratis LEGO Bouwinstructies app is beschikbaar voor smartphones en tablets. De zoom- en rotatiehulpmiddelen helpen kinderen het bouwbare model te visualiseren terwijl ze bouwen.

De uil is meer dan 10 cm hoog. (10 cm) hoog.

Bevat 175 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Met deze magische LEGO Creator 3in1 set kunnen kinderen zich even helemaal verliezen in een fantasiebos en zelf kiezen of ze een uil, konijn, hertje of een eekhoorn gaan bouwen.

  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Lego Creator
  • 175 onderdelen
  • 3-in-1
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Omschrijving 2 Lego Creator 3-in-1
Description Lego 31125 Fantasie boswezens - Lego Creator 3-in-1
    Loading
    Loading