Lego 31127 Straatracer - Lego Creator 3-in-1

Item No. A00188948
Met de LEGO Creator 3-in-1 Straatracer bouwset kan je een muscle car, een hotrod of een racewagen bouwen. Drie automodellen voor kinderen vanaf 7 jaar die houden van creatief speelplezier en razendsnelle actie! Leeftijd: Vanaf 7 jaar Lego Creator 258 onderdelen 3-in-1
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 18,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO Creator 3in1 Straatracer bouwbare modelauto Set 31127
Artikelcode: 31127
EAN/UPC-nummer: 5702017117430

Marketing text

Fans van supersnelle auto's kunnen de straat of het circuit op met deze prachtige LEGO Creator 3in1 Straatracer (31127) raceauto bouwset. Kinderen vanaf 7 jaar zullen het geweldig vinden om te racen met deze fantastische muscle car, die is voorzien van coole zijpijpen, een spoiler en een afneembaar dak.

Kinderen krijgen 3 verschillende bouw-en-speel ervaringen met deze LEGO Creator 3in1 bouwbare modelauto set. Ze kunnen de Street Racer ombouwen tot een raceauto, een op maat gemaakte rood-en-staal hot rod bouwbare model, of hun fantasie gebruiken om een andere krachtige en snelle raceauto te maken.

LEGO auto's om te bouwen zijn fantastische speelgoed geschenken voor kinderen vanaf 7 jaar die houden van voertuig bouwbare modelbouw! De gratis LEGO Bouwinstructies app is beschikbaar voor smartphones en tablets. De zoom en rotatie tools helpen kinderen het bouwbare model te visualiseren terwijl ze bouwen. De LEGO Creator autoset wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken.

De Supersonic Jet is 6 cm hoog, 27 cm lang en 16 cm breed. (6 cm) hoog, 6.5 in. (16 cm) lang en 3.5 in. (9 cm) breed.

Bevat 258 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Met de LEGO Creator 3-in-1 Straatracer bouwset kan je een muscle car, een hotrod of een racewagen bouwen. Drie automodellen voor kinderen vanaf 7 jaar die houden van creatief speelplezier en razendsnelle actie!

  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Lego Creator
  • 258 onderdelen
  • 3-in-1
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Omschrijving 2 Lego Creator 3-in-1
Description Lego 31127 Straatracer - Lego Creator 3-in-1
    Loading
    Loading