Lego 31128 Dolfijn en schildpad - Lego Creator 3-in-1

Item No. A00188949
Kinderen kunnen genieten van spannend onderwaterplezier met deze schattige LEGO Creator 3in1 Dolfijn en schildpad die kunnen worden omgebouwd tot een zeepaardje of een prachtige vis. Leeftijd: Vanaf 6 jaar Lego Creator 137 onderdelen 3-in-1
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO Creator 3in1 dolfijn en schildpad set 31128
Artikelcode: 31128
EAN/UPC-nummer: 5702017117423

Marketing text

LEGO fans kunnen naar de bodem van de zee duiken om avonturen te beleven met deze 3 in1 dolfijn en schildpad (31128) bouwset. Dit zeedieren speelgoed voor kinderen bevat een baby dolfijn en een baby zeeschildpad speelgoed met verstelbare lichaamsdelen, beide set op een display standaard.

De onderwaterpret houdt nooit op met 3 onderwaterscènes met zeedieren speelgoed voor kinderen om te bouwen in deze LEGO Creator 3 in 1 set. Ze kunnen een dolfijn en een schildpad maken, het ombouwen tot een zeepaardje met een zeeslak, het omvormen tot een mooie LEGO vis met een krab, of een compleet nieuw dier bedenken.

LEGO Creator 3 in 1 geeft kinderen alles wat ze nodig hebben om ontelbare uren speelplezier te beleven met 3 verschillende bouwbare modellen om te bouwen in elke set! Het plezier houdt nooit op, want elk gedetailleerd en realistisch LEGO dierfiguur kan uit elkaar worden gehaald en weer worden opgebouwd tot wat de jonge bouwers maar kunnen bedenken.

Speel onderweg - Met een hoogte van 7 cm is de (7 cm) hoog, zijn de Dolfijn en de Schildpad een draagbaar formaat voor kinderen om mee te nemen op hun reizen.

Bevat 137 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Kinderen kunnen genieten van spannend onderwaterplezier met deze schattige LEGO Creator 3in1 Dolfijn en schildpad die kunnen worden omgebouwd tot een zeepaardje of een prachtige vis.

  • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  • Lego Creator
  • 137 onderdelen
  • 3-in-1
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 31128
Omschrijving 2 Lego Creator 3-in-1
Description Lego 31128 Dolfijn en schildpad - Lego Creator 3-in-1
LS Promo Lego
    Loading
    Loading