Lego 31206 The Rolling Stones - Lego Art

Item No. A00207568
Krijg een heleboel 'Satisfaction' met een project voor echte fans. Met deze LEGO Art set kun je jouw mooiste herinneringen aan The Rolling Stones opnieuw beleven terwijl je het iconische logo bouwt. Luister tijdens het bouwen naar de meegeleverde soundtrack, waarin je allerlei leuke feitjes over de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 134,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO 31206 ART The Rolling Stones
Artikelcode: 31206
EAN/UPC-nummer: 5702017153988

Marketing text

Ze zingen 'You Can't Always Get What You Want', maar met deze LEGO Art The Rolling Stones (31206) knutselset kunnen volwassen fans van rock-'n-roll muziek en de Stones één van de meest bijzondere logo's ooit bouwen. Breng een ode aan de beroemde rockband en ervaar hoe je steen voor steen echte kunst voor aan de muur creëert, voor in huis of op kantoor.

Maak het iconische logo van The Rolling Stones na in 3D als eerbetoon aan het 60-jarig bestaan van de band. Scan de QR-code wanneer je aan de opvallende, organische vorm begint en luister naar de soundtrack met bijna een uur aan speciale content waarmee je nog meer opgaat in je project. Maak het kunstwerk af met een handtekeningtegel van de Stones en hang het als decoratie aan de wand, thuis of op kantoor. Dit woonaccessoire zal zeker veel bekijks krijgen.

Betreed een creatieve zone en maak kennis met LEGO sets voor volwassenen. Ontspan je en bouw gedetailleerde kunstwerken die een ode brengen aan de wereld van entertainment, reizen, gamen, sport, wetenschap, technologie, motorsport en geschiedenis. Fans van kunst en muziek van de Rolling Stones zullen deze set geweldig vinden. Het is een schitterend cadeau voor volwassenen die gek zijn op knutselen of bouwen aan een uitdagend maakproject.
Afmetingen: ca. 57 cm hoog en 47 cm breed
Bevat 1998 onderdelen

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Krijg een heleboel 'Satisfaction' met een project voor echte fans. Met deze LEGO Art set kun je jouw mooiste herinneringen aan The Rolling Stones opnieuw beleven terwijl je het iconische logo bouwt. Luister tijdens het bouwen naar de meegeleverde soundtrack, waarin je allerlei leuke feitjes over de Stones hoort. Maak je creatie helemaal af met een handtekeningtegel van The Rolling Stones en hang hem vol trots aan de muur.

  • Leeftijd: Vanaf 18 jaar
  • Lego Art
  • 1998 onderdelen
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Volwassenen
Omschrijving 2 Lego Art
Description Lego 31206 The Rolling Stones - Lego Art
    Loading
    Loading