Lego 41943 Gamer Armband - Lego Dots

Item No. A00182764
Leg de LEGO DOTS armband plat neer en klik de vrolijke, kleurrijke tegels erop. Voeg daar de neontegels met gamethema op allerlei creatieve manieren aan toe om jouw eigen stijl te laten zien. Maak het ontwerp helemaal af met een opvallend bedeltje. Doe de armband om en laat de wereld zien dat jij
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO Gamer - armband met bedeltjes
Artikelcode: 41943
EAN/UPC-nummer: 5702017156118

Marketing text

Wil jij een kind verrassen dat van gamen of knutselen houdt? Met deze coole LEGO DOTS Gamer - armband met bedeltjes (41943) set zit je sowieso goed! Deze creatieve set is gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat een verstelbare, flexibele zwarte armband die om zowel bredere als smallere polsen past, 36 kleurrijke tegels, waaronder speciale versierde tegels met gamethema, plus bedeltjesbasissen (nieuw vanaf januari 2022) en bliksembedeltjes. Op een eenvoudige en intuïtieve manier kunnen kinderen hun eigen armband versieren en deze aanpassen aan hun outfit of stemming.

Speel op jouw manier
Met de verschillende DOTS sets leren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen. Alles wat kinderen maar kunnen bedenken is mogelijk met deze retro armband met een gamethema en met de andere DOTS knutselsets (apart verkrijgbaar). DOTS sets zijn geweldige verrassingen en leuke verjaardagscadeaus voor creatieve kinderen.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description
Leg de LEGO DOTS armband plat neer en klik de vrolijke, kleurrijke tegels erop. Voeg daar de neontegels met gamethema op allerlei creatieve manieren aan toe om jouw eigen stijl te laten zien. Maak het ontwerp helemaal af met een opvallend bedeltje. Doe de armband om en laat de wereld zien dat jij een echte gamer bent!
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Omschrijving 2 Lego Dots
Description Lego 41943 Gamer Armband - Lego Dots
    Loading
    Loading