Lego 75302 Imperial Shuttle - Lego Star Wars

Item No. A00149084
Strijd de eeuwige strijd in om het heelal met de bouwsets van Lego Star Wars. De strijd tussen goed en kwaad kent geen einde, jij kan nu zelf deel uitmaken van de strijd. Kies je voor gerechtigheid en kies je voor de kant van de Jedi of kies je ervoor om alle macht voor jezelf te winnen en kies je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 79,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Stap samen met Darth Vader aan boord van de Imperial Shuttle voor wat klassieke Star Wars™ actie! Neem plaats in de cockpit met de Imperial Officer en stijg op met dit elegante transportschip. Vouw de vleugels omlaag om te vliegen en neem starfighters van de Rebellen in het vizier met de noppenschieter. Neem Luke Skywalker gevangen en breng hem mee terug naar de Death Star. Wie wint er in een lichtzwaardgevecht tussen Jedi Luke en Sith Lord Vader? Dat beslis jij!Een coole versie van LEGO® stenen van de Imperial Shuttle, plus beroemde Star Wars™ personages om legendarische scènes uit de klassieke Star Wars trilogie mee na te spelen.

Speel de klassieke Star Wars™ trilogie na met dit bouwbare model van een Imperial Shuttle. Het elegante ontwerp van de shuttle is prachtig nagemaakt van LEGO® stenen, met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een hoofdgedeelte dat open kan met ruimte voor 2 LEGO minifiguren, uitvouwbare vleugels voor de vlieg- en landingsmodus, plus 2 noppenschieters. En wanneer kinderen er even niet mee spelen, staat het model ontzettend leuk in hun slaapkamer. Dit geweldige bouwspeelgoed voor kinderen is inclusief LEGO minifiguren van Darth Vader, een Imperial Officer en Luke Skywalker met lichtzwaarden en een blasterpistool.
Met de minifiguur van Darth Vader.
Inclusief de minifiguur van Luke Skywalker.
De Imperial officer bestuurt de shuttle.
  • Bouw een versie van LEGO® stenen van de elegante Imperial Shuttle en speel scènes uit de klassieke Star Wars™ trilogie na met dit bouwspeelgoed boordevol actie voor kinderen.
  • Inclusief 3 LEGO® minifiguren – Darth Vader en Luke Skywalker, elk met een lichtzwaard, en een Imperial Officer met een blasterpistool, plus een handboeien-element – voor leuk, creatief speelplezier.
  • De Imperial Shuttle beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een hoofdgedeelte dat open kan met plaats voor 2 LEGO® minifiguren, uitvouwbare vleugels voor de vlieg- en landingsmodus, plus 2 noppenschieters.
  • Voor kinderen en Star Wars™ fans vanaf 9 jaar. Het is een ideale set om alleen of samen met vrienden te bouwen en ermee te spelen.
  • De Imperial Shuttle is ca. 25 cm hoog, 24 cm lang en 35 cm breed. Kinderen kunnen hun creatie vol trots neerzetten in hun slaapkamer wanneer ze er even geen avonturen mee beleven.
Description

Strijd de eeuwige strijd in om het heelal met de bouwsets van Lego Star Wars. De strijd tussen goed en kwaad kent geen einde, jij kan nu zelf deel uitmaken van de strijd. Kies je voor gerechtigheid en kies je voor de kant van de Jedi of kies je ervoor om alle macht voor jezelf te winnen en kies je voor de Dark Side en voeg je je bij de Sith? Beleef het avontuur met deze bouwset Imperial Shuttle.


Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Leveranciersnummer 75302
Description Lego 75302 Imperial Shuttle - Lego Star Wars
    Loading
    Loading