Lego 76908 Lamborghini Countach - Lego Speed Champions

Item No. A00188976
Bouw de legendarische Lamborghini Countach en bekijk alle details van dit verzamelmodel van de bekende sportwagen uit de jaren 70 van dichtbij. Leeftijd: Vanaf 8 jaar Lego Speed Champions 262 onderdelen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 23,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO Speed Series Lamborghini Countach Set 76908
Artikelcode: 76908
EAN/UPC-nummer: 5702017156729

Marketing text

Kinderen en autoliefhebbers hebben nu de kans om een van 's werelds meest iconische sportauto's te verkennen met de LEGO Speed Champions Lamborghini Countach (76908) raceauto speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit gedetailleerde Lamborghini replica autobouwbare model met LEGO coureur minifiguur is prachtig vanuit elke hoek, levert een boeiende bouwervaring, is perfect voor display en geweldig voor epische race-actie.

Deze collectible speelgoed sportwagen is inclusief gedrukte en digitale bouwinstructies. De interactieve digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en wordt geleverd met geweldige zoom en rotatie tools waarmee je dit bouwbare model vanuit alle hoeken kunt bekijken terwijl je bouwt.

LEGO Speed Champions bouwsets leveren bouwbare versies van 's werelds meest toonaangevende en bekende voertuigen. Ontworpen voor kinderen en autofans van alle leeftijden, de authentiek gedetailleerde bouwbare modellen zijn ook geweldig voor spannende race-actie tegen andere speelgoedvoertuigen uit de Speed Champions serie.

Meer dan 1.5 in. (4cm) hoog, 6 in. (15cm) lang en 2.5 in. (7cm) breed.

Bevat 262 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Bouw de legendarische Lamborghini Countach en bekijk alle details van dit verzamelmodel van de bekende sportwagen uit de jaren 70 van dichtbij.

  • Leeftijd: Vanaf 8 jaar
  • Lego Speed Champions
  • 262 onderdelen
Specifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Omschrijving 2 Lego Speed Champions
Description Lego 76908 Lamborghini Countach - Lego Speed Champions
    Loading
    Loading