Liewood Toys Teether Ball 2pack Jasmin - Mustard Peppermint Mix NOS

Item No. A00137080
Tandjes krijgen is niet leuk, maar dit bijtspeeltje van Liewood wel! En afleiding plus tegendruk kunnen al heel wat helpen. Op deze bal van Liewood mag gebeten worden, er mag mee gegooid en aan getrokken worden ... Ideaal voor een humeurige baby met een pijnlijk tandvlees! En als dat niet werkt? Dan
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 25,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tandjes krijgen is niet leuk, maar dit bijtspeeltje van Liewood wel! En afleiding plus tegendruk kunnen al heel wat helpen. Op deze bal van Liewood mag gebeten worden, er mag mee gegooid en aan getrokken worden ... Ideaal voor een humeurige baby met een pijnlijk tandvlees! En als dat niet werkt? Dan zijn er nog altijd de veilige armen van papa en mama.

• Materiaal: 100% Siliconen
• Licht en gemakkelijk vast te houden
• Set van 2 ballen
• Afmetingen: 9 cm
• Schoonmaken met een vochtige doek en milde zeep

Het hippe Deense merk Liewood ontwerpt de leukste items voor je mini-me. Van speelgoed en eetgerief tot swimwear en decoratie voor de kinderkamer. Functionaliteit en Scandinavisch design staan centraal in al hun producten. Liewood werd in 2015 opgericht door jonge mama Anne Marie Lie Nielsen. Door haar moederschap wist ze pefect aan welke producten jonge ouders nood hebben. Dat is ook te merken aan alle prachtige collecties van Liewood!

Specifications
Merk LIEWOOD
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Leveranciersnummer LW129439675
Omschrijving 2 Mustard Peppermint Mix NOS
Description Liewood Toys Teether Ball 2pack Jasmin - Mustard Peppermint Mix NOS
    Loading
    Loading