Mam Fopspeen 0-6M Perfect Night - Pink Assorti

Item No. 39432762
De MAM Perfect Night fopspeen is speciaal ontworpen om een gezonde mondontwikkeling zo goed mogelijk te ondersteunen. Deze speen is immers 60% dunner en 4 keer flexibeler dan vergelijkbare spenen, wat een natuurlijke sluiting van het mondje mogelijk maakt en het risico op een verkeerde tandstand
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,59
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De MAM Perfect Night fopspeen is speciaal ontworpen om een gezonde mondontwikkeling zo goed mogelijk te ondersteunen. Deze speen is immers 60% dunner en 4 keer flexibeler dan vergelijkbare spenen, wat een natuurlijke sluiting van het mondje mogelijk maakt en het risico op een verkeerde tandstand vermindert. Is je kindje zijn speentje kwijt tijdens de nacht? Dankzij het oplichtend schildje vind je het snel en makkelijk terug. De speen wordt geleverd in een praktisch doosje, dat je ook kan gebruiken om de fopspeen snel te steriliseren in de microgolfoven.

  • Geschikt van 0-6 maanden
  • Zacht siliconen speentje
  • Tandvriendelijk, ontwikkeld met tandartsen
  • Dun en flexibel
  • Licht op in het donker

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment, waardoor de tekening op de fopspeen kan afwijken van de afbeelding. De kleuren zijn wel gelijkend.

Specifications
Merk MAM
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 69273422
Description Mam Fopspeen 0-6M Perfect Night - Pink Assorti
    Loading
    Loading